H&M + UNICEF ALL FOR CHILDREN

Til Halloween klæder børnene sig ud, når H&M indsamler penge til UNICEF’s All for Children

Halloween nærmer sig, og H&M giver børn mulighed for at gå ind i en fantasiverden i et maskebal fra det 18. århundrede med årets All for Children-indsamling til UNICEF. Kollektionen består af Marie Antoinette-kjoler og havfruekostumer, piratsæt og flagermuskapper samt accessories med et væld af detaljer. Kollektionen kan købes fra den 10. oktober, og 25% af salgsprisen går til UNICEF’s arbejde med at forbedre adgangen til undervisning for nogle af de mest udsatte børn i Indien og Bangladesh.

For Halloween it´s all about dressing up when H&M collect money to UNICEF’s All for Children

Halloween is approaching and H&M gives children the opportunity to go into a fantasy world in a masked ball of the 18th century with this year’s All for Children collection to UNICEF. The collection consists of Marie Antoinette dresses and mermaid costumes, piratsæt and bat capes and accessories with a wealth of detail. The collection can be purchased from 10 October and 25% of the sale price goes to UNICEF’s work to improve access to education for some of the most vulnerable children in India and Bangladesh.

Related posts:

WHAT I WORE
SÅDAN STØTTER DU DIT BARNS UDVIKLING
BLOCH
OPENING OF HAMLEYS
Comments
4 Responses to “H&M + UNICEF ALL FOR CHILDREN”
  1. Ida says:

    Det er skrevet i kalenderen 😉 I Cover kids så jeg billeder af nogle ret skønne leggins med tilhørende bluse, dem skal jeg helt sikkert kigge på. Gid de findes i babystørrelse :)

  2. Anita says:

    Ej, hvor fedt at I viser det! Jeg har længe ventet på at se noget fra kollektionen og forgæves googlet efter det.

    MEN – må være ærlig og sige, at jeg ved første øjekast er skuffet :-( Synes det er for meget rendyrket udklædning, i hvert fald ud fra ovenstående. Jeg har virkelig ELSKET de to sidste kollektioner, det har været noget af mit absolutte yndlingstøj til min datter, men det her virker umiddelbart ikke så anvendeligt i dagligdagen. Så håber mig lidt mere af resten af kollektionen – og du må MEGET gerne poste hele look booken :-)

Leave A Comment